RODO w ochronie zdrowia. Dokumentacja po zmianach w 2019 r.

59,00 zł

Płyta CD „RODO w ochronie zdrowia. Dokumentacja po zmianach w 2019 r.” zawiera 34 dokumenty potrzebne do prawidłowego przetwarzania danych osobowych pacjentów oraz pracowników placówki medycznej. Każdy wzór jest przydatny w codziennej pracy lekarzy, pielęgniarek, personleu niemedycznego, administratora danych osobowych oraz inspektora ochrony danych podmiotu leczniczego. Wzory uwzględniają najnowsze zmiany w prawie. 

Dostępność: W magazynie Realizacja: 24h (dni robocze) + czas dostawy zamówienia

Zamów: 22 518 28 27

Płyta CD „RODO w ochronie zdrowia. Dokumentacja po zmianach w 2019 r.” to zbiór najważniejszych wzorów dokumentów z zakresu ochrony danych osobowych, jakie powinna posiadać każda placówka medyczna.

Opracowana dokumentacja uwzglednia najnowsze zmiany w prawie, wytyczne Urzędu Ochrony Danych Osobowych oraz projekt kodeksu branżowego.

Każdy wzór możesz zmodyfikować i dopasować do swoich potrzeb, a następnie wykorzystać w codziennej pracy. Na płycie znajdziesz wnioski, oświadczenia, umowy, raporty i rejestry.


Więcej informacji
Nazwa produktu RODO w ochronie zdrowia. Dokumentacja po zmianach w 2019 r.
Symbol UOV0082
Data wydania 9 kwi 2019
ISBN 978-83-269-8297-2
Opis hasłowy Ochrona danych osobowych, RODO, dane osobowe, UODO, pacjent, dokumentacja medyczna, prawa pacjenta
Korzyści dla Ciebie
  • Dowiesz się, jak przygotować dokumentacje z zakresu ochrony danych osobowych;
  • zweryfikujesz poprawność dokumentów w Twojej placówce;
  • przygotujesz się do kontroli; wdrożysz procedury zgodnie z nowymi przepisami i wytycznymi UODO


Grupa docelowa Lekarze, pielęgniarki, położne, podmioty wykonujące działalność leczniczą, osoby zarządzające placówką ochrony zdrowia, właściciele gabinetów lekarskich, ADO, IOD
Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
Wydawca Alina Sulgostowska
Autor Aneta Naworska, Agnieszka Sztuwe